Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ

Με πολλή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμό σαν Dr.Mary είπα να κάνω μερικές σκέψεις για τα προβλήματα που έχουν οι άντρες με τις γυναίκες…

Πρέπει οι γυναίκες να τα πάρουν στα σοβαρά αυτά τα προβλήματα ? ή με χιούμορ ??

Μιας και λοιπόν εγώ θα αναλαμβάνω σε αυτό το blog μόνο απαντήσεις σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο , είπα να παραθέσω ένα πρόβλημα κατά την γνώμη μου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ και μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους οι υπόλοιποι γιατροί-διαχειριστές του blog και όποιος άλλος από το μεγάλο μας ευρύ κοινό που μας διαβάζει !!!( ναι αυτό με το κοινό και την ακροαματικότητα του blog μας , είναι ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε κάποια άλλη στιγμή)


1. ( είναι ένα πρόβλημα η γκρινια των γυναικών ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ) …λεω εγω τωρα….Μια ιδανική γυναίκα για τους άντρες ίσως να έπρεπε να λέει « γλυκέ μου , ήπιες αρκετα? Θες να σου βάλω ένα ουίσκι ακόμα ??

2) ( ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ) …μια κλασική γκρίνια γυναίκας σε ένα πολύ δυνατό ρέψιμο του άντρα !
Η ιδανική συμπεριφορά γυναίκας για τους άντρες πιστεύω οτι θα ήταν « Πω πω μωρό τι καταπληκτικό ρέψιμο ήταν αυτό! Ρίξε άλλο ένα !!


3) Ένα πρόβλημα ακόμα των ανδρών είναι να κυκλοφορεί η γυναίκα τους ντυμένη μέσα στο σπίτι …..μια ιδανική γυναίκα γιαυτούς ίσως να μην πρέπει να φοράει και πολλά ρούχα , διαφορετικά να ναι καλά το filmnet …..

4) Πιστεύω πως οι άντρες έχουν αγανακτήσει να τρέχουν αυτοί για κάθε τι που χαλάει στο σπίτι…..μήπως θα ηταν πολύ ωραίο στα αυτιά τους να ακούσουν μια φορά από γυναικεία χείλια το εξής ..< μωρό μου πάω λίγο να φτιάξω τη βρύση που τρέχει στο μπάνιο , κι ερχομαι!>


5) Είναι πρόβλημα στους άντρες που δεν ακούνε συχνά από τις γυναίκες τους «Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τι κάθεσαι εδώ?»

6) Τεράστιο πρόβλημα των αντρών πιστεύω ότι είναι όταν ξεχνάνε επετείους και γενέθλια ….εκεί γίνεται πόλεμος ….μήπως για σας τους άντρες θα ήταν ιδανικό αν σας έλεγαν « Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο ...;το ρωτάς??

7) 'Μηπως πολλοί άντρες έχετε πρόβλημα με τον Άγιο Βαλεντίνο?? Μια γυναίκα ίσως να θέλει να ξοδευτεί εκείνη τη μέρα με δωράκια και τούρτες και άλλα πολλά….μήπως να έπαιρνε ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη σας ομάδα?

8) Ένα τελευταίο και πρόχειρο μωρέ προβληματάκι που μου έρχεται στο μυαλό είναι η γκρίνια των γυναικών όταν οι άντρες κολλάνε στον υπολογιστή…..νομίζω ότι η ιδανική γυναίκα γι αυτούς πρέπει να πει « Πάω να μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο Lineage όσο θα είμαι στη κουζίνα? “



Ναι ξέρω ότι δεν είναι μόνο 8 τα προβλήματα που έχετε οι άντρες με τις γυναίκες αλλά πραγματικά βαριέμαι να γράφω άλλο!!!



Καλημέρα

Dr. Mary

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 5 είναι όλα τα λεφτά!!! Εγώ πάντως έτσι και το άκουγα από κοπέλα.... μάλλον θα νόμιζα ότι θέλει να με ξεφορτωθεί :-p

Rizobreaker είπε...

Αγαπητή Μαίρη έγραψες!!!!!
Χαχαχα... Εεε ρε γλέντια...

moyratos είπε...

Συναδέλφισσα Δρ Μαίρη,

Απαντάω επιστημονικά εμπεριστατομένα και κάπως ανορθόγραφα απότι με βλέπω!!!
Βασικά θα ανταπαντούσα (ως άντρας 100%!!!) ως εξής:

1) Μην ξεχάσεις να βάλεις και πάγο
2) γρρρρρρρρρρρρρρραουουουουουουοουου
3) Δεν βάζεις και καμιά ζιβάγκο να μην κρυώσεις?
4) Μια που θα είσαι στο μπάνιο τράβα και ένα ξεβούλωμα στην χέστρα γιατί την στούμπωσα!!!!
5) Πλάαααααακα μας κάνεις?
6) Αυτό έλειπε να θυμόμαστε ημερομηνίες, και κάθε μήνα να έχουμε επέτειο όπως τα τεύχη του playboy!!!!
7) 14 Φεβρουαρίου είναι πολύ αργά για διαρκείας (ήδη έχει βγει ο πρωταθλητής χειμώνα). Θα μπορούσε όμως να ξοδευτεί ΑγιοΒαλεντινιάτικα κατά της 10 Ιουλίου για διαρκείας.
8) Δεν παρατάς το μαγείρεμα να ρθείς να με buffαρεις λιγάκι τώρα που σκοτώνω τέρατα και να πάρω lvl?

Έτσι είναι ο άντρας 100% !!!

Δρ Μουράτος

spyros1000 είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) ( 2310 993506 & 2310 993944 )ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

δεν είναι ότι επικροτώ τη γυναικία γκρίνια...αλλά σε μια κοινωνία που λειτουργεί σε όλους τους τομείς υπέρ του άντρα δε θα ήταν ένδειξη οτι υπάρχει και φιλότιμο΄( να το θέσω καλύτερα-ένδειξη ότι ο άντρας δεν κατάγεται από το γουρούνι) αν οι άντρες ξεκολούσαν από το πρότυπο της μάνας τους (η δούλα που τα κάνει όλα) και αν η μεγαλύτερη φαντασίωσή τους δεν ηταν η γκόμενά τους να είναι ο κολλητός τους με βυζιά?!Αφήστε και ξέρουμε..ΌΛΟΙ πίσω από τις σκύλες τρέχετε!
Δευτερο ζήτημα, αν αυτά είναι τα προβλήματα ενός άντρα με τη γυναίκα του, τότε μάλλον και η γκόμενα είναι ηλίθια, που επέλεξε να είναι με έναν τοσο ρηχό και εντελώς ξενέρωτο τύπο!